Jabbercast
Image default
Health

AdXpert spoor2expert

AdXpert zou je eigenlijk ook spoor2expert kunnen noemen, omdat wij een expert zijn op het gebied van re-integratie 2e spoor. Spoor2expert kunnen wij onszelf noemen omdat er meerdere redenen zijn om voor ons te kiezen bij re-integratie 2e spoor. Spoor2expert heeft namelijk een aanpak die doelgericht en pragmatisch is ingesteld, een aanpak die de oplossingsgerichte benadering volgt. Daarnaast zorgt spoor2expert voor diverse interventies die bedoeld zijn om arbeidsmarkt versterkend te werken, denk hierbij aan een cv-check, een netwerkversterking, sollicitatietraining en LinkedIn instructie. Daarbij zet spoor2expert de innovatieve vacaturebank TrjcT in bij alle re-integratie 2e spoor werkzaamheden. Ook ligt de focus bij spoor2expert op het vinden van ander werk, of zelfs een andere werkervaringsplek, zorgen we voor ondersteuning die multidisciplinair is gedurende het gehele traject door een arbeidsdeskundige, psycholoog en coach. Bij spoor2expert streven we er ook altijd naar om korte en heldere communicatie teweeg te brengen tussen de werkgever en coach door gebruik te maken van maandelijkse rapportage. Tot slot geeft spoor2expert arbeidsdeskundige ondersteuning bij de WIA-procedure en eventuele beroeps- en bezwaarzaken.

Het traject van spoor2expert

Is re-integratie 2e spoor van spoor2expert nodig voor een van uw werknemers? Spoor2expert onderscheidt zich door onze professionele en transparante aanpak. Alle coaches die we gebruiken bij spoor2expert zijn getraind in de oplossingsgerichte benadering, dus u zult ervan gegarandeerd zijn dat ze oplossingsgericht werken! Doordat spoor2expert gebruik maakt van zowel psychologische als loopbaantesten kunnen we een goede match maken tussen uw werknemer en een baan op een andere plek. Uiteraard wordt u tijdens het hele proces, zoals al genoemd is, op de hoogte gehouden door spoor2expert van hoe het traject vordert. Mocht het nodig zijn, dan gaat spoor2expert zelfs mee naar het UVW, als dat geen service is!

De werking van het traject

Het basisprogramma van spoor2expert bij Adxpert ziet er als volgt uit: er zijn drie modules die doorgelopen worden, ieder met een andere looptijd. De eerste module duurt ongeveer een maand en omvat de intake- en het trajectplan. De tweede module omvat het tweede spoortraject en duurt 3 maanden lang. De derde module bestaat uit de UWV-procedure van het tweede spoor.