Dual dashcams bestellen via de webshop

Wilt u uw auto goed beveiligen? Kies dan niet alleen voor een alarmsysteem, maar ook voor een dashcam. Met een dashcam heeft u altijd videomateriaal van wat er met uw auto gebeurd. Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met een inbraakpoging of schade ondervindt aan uw auto, dan heeft u altijd bewijsmateriaal bij de hand. Carcam.nl is een aanbieder van dashcams voor iedere auto. Kies bijvoorbeeld voor een dual dashcam om uw wagen volledig onder surveillance te houden. 

Een dual camera voor in de auto 

Een standaard dashcam filmt alleen de voorkant van de auto. Met een dual dashcam geniet u zowel van filmmateriaal van de voor- als achterkant van de auto. Carcam.nl heeft een dual dashcam voor iedere auto. Alle dashcams zijn voorzien van de laatste technologieën. Het moment dat de camera een trilling waarneemt in de buurt van de auto, wordt de dashcam gestart. U heeft dus altijd beeldmateriaal van alles wat om uw auto afspeelt. 

Plaatsing van de dashcams

De dual dashcam kan eenvoudig op de binnenspiegel worden aangebracht. De dashcams zijn zo ontwikkelt dat deze toepasbaar zijn op alle automerken. De andere dashcam plaatst u eenvoudig op de achterruit van de auto voor het beste zicht van alles wat zich aan de achterkant afspeelt. 

Wilt u ook genieten van videobeveiliging op uw wagen? Neem dan een kijkje op Carcam.nl en blader door de volledige collectie aan dashcams.