Jabbercast
Image default
Health

Een ooglidcorrectie met mooi resultaat

Een ooglidcorrectie is zeker de moeite waard en veel minder eng dan gedacht. In eerste instantie dacht ik dat een ooglidcorrectie erg eng zou zijn en dat de correctie ook nog eens erg pijnlijk zou zijn. Naderhand kan ik wel zeggen dat deze angst nergens voor nodig was en dat ik het misschien wel groter heb gemaakt dan nodig. Ik ben ontzettend blij dat ik de ooglidcorrectie uiteindelijk heb laten uitvoeren en het resultaat is erg mooi geworden. Ik had last van hangende oogleden, maar tijdens de ingreep zijn deze weer mooi op de plek gezet en dat allemaal zonder heel veel pijn of andere enge dingen. Klik hier voor 

Veel vertrouwen tijdens de 

Al langere tijd vond ik het nodig om een ooglidcorrectie te ondergaan. Helaas bleef ik het iedere keer maar uitstellen omdat ik bang was voor de ingreep zelf. Ook wist ik niet precies naar wie ik toe moest gaan om het proces in gang te zetten. Uiteindelijk heeft een vriendin mij geholpen bij het vinden van een goede aanbieder van ooglidcorrecties. Zo zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Ooglift, het klikte al meteen vanaf de eerste afspraak. De arts gaf mij erg veel vertrouwen en ik keek minder op tegen de operatie. Door de vele ervaring van de arts wist ik dat het goed zou komen en dat ik al het vertrouwen kon hebben.

Erg blij met het resultaat 

Doordat Ooglift zich enkel richtte op de cosmetische oogchirurgie, werd ik beter geholpen. De ingreep was hierdoor mooier en meer gericht op het uiterlijk. Ook kon ik sneller en deskundiger worden geholpen. Ik heb dit als erg grote voordelen gezien toen ik besloot om een ooglidcorrectie te ondergaan bij Ooglift. Daarnaast werd mij een prachtig resultaat beloofd dat perfect bij mijn gezicht zou passen. Tijdens de behandeling merkte ik dat er met veel nauwkeurigheid wordt gewerkt en dat een goede hygiëne erg belangrijk is. Dit gaf mij veel vertrouwen en ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn uiteindelijke resultaat.

Angst is nergens voor nodig

Een ooglidcorrectie van de Ooglift is zeker een aanrader. Er wordt met veel nauwkeurigheid gewerkt en de artsen zijn erg deskundig. Daarnaast wordt er veel aan gedaan om je angst weg te nemen en is angst ook echt nergens voor nodig!