Gezond & JIJ – Cambridge Weight Plan

Cambridge Weight Plan

Diëten en afvallen kan alleen met een gezonde levensstijl. Het is voor iedereen mogelijk zolang u de juiste motivatie hebt om er voor te gaan. Een gezonde levensstijl klinkt voor velen ver weg maar het is makkelijker te bereiken dan u denkt. Zo is het vaak lastig om solo een gezonde levensstijl te gaan onderhouden, u zult merken dat met de juiste vakkundige hulp het een stuk makkelijker wordt. Het Cambridge Weight Plan is een leuke manier om dit te verwezenlijken.

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen is vaak lastig omdat u niet weet welke voedingsmiddelen nou wel en nou net niet kunnen. In de praktijk is het lastig om de balans tussen voeding en verbranding te vinden. Daardoor zijn er de laatste jaren veel verschillende diëten ontwikkeld die verantwoord afvallen voor iedereen mogelijk maakt. Verantwoord afvallen is nou eenmaal maatwerk. Vanaf vandaag kunt u verantwoord afvallen door het Cambridge Weight Plan te volgen.

 Het Cambridge Weight Plan is een goede aanrader om mee te gaan afvallen. Het brengt een goede balans tussen beweging, een gezond voedingspatroon en bewustwording. Echter is het bij het Cambridge Weight Plan zonder begeleiding niet mogelijk om op de juiste manier af te vallen of uw streefgewicht vast te houden.

 Deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding omvat advies van begin tot eind. Het is belangrijk dit advies aandachtig te observeren en er daadwerkelijk iets mee te doen. Waar bestaat het Cambridge Weight Plan dan precies uit? Opgesomd zijn dit de belangrijkste punten:

–          Advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht;

–          Aanleren van een gezond voedingspatroon;

–          Advies op het gebied van beweging;

–          Mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen;

–          Persoonlijk afgestemd week menu;

–          Bewustwording en  leren omgaan met lastige momenten.

Nou klinkt dit allemaal super om te gaan doen en heeft u er al vol vertrouwen in. Echter ligt de eerste stap bij u zelf om de juiste adviseurs te vinden. Een diëtist die al jaren ervaring heeft is Maria Commijs van http://www.gezondenjij.nl , op haar website staan prachtige verhalen over de ervaringen van haar klanten en wat het Cambridge Weight Plan voor hun heeft betekent. Wilt u meer weten over het Cambridge Weight Plan bezoek dan de site.

http://www.gezondenjij.nl/
by