Haarspeld

Dat er vele haarspelden beschikbaar zijn mag voor een buitenstaander misschien niet direct duidelijk zijn. Het is toch maar een haarspeld? Niets is minder waar, er zijn namelijk veel verschillende soorten haarspelden. Iedere met een eigen kwaliteit. En niet alle soorten zijn voor iedereen. Naast de verschillende soorten zijn er ook verschillende vormen. Als je haarspelden wilt kopen is het verstandig dat je dat tegenwoordig online doet. Op het internet kun je ze namelijk eenvoudig online bestellen.

 

Welke haarspeld is voor jou?

Er zijn dus verschillende haarspelden, maar welke is eigenlijk het beste voor jou? Om hier achter te komen worden de meest gebruikte haarspelden op een rijtje gezet:

 

Knotspelden

Om te beginnen met een meer specifieke soort haarspeld. Deze is genaamd, de knotspeld. De knotspeld is wat anders dan de normale spelden aangezien ze op een andere manier in het haar vastgezet moeten worden. Je moet ze namelijk nog een keer draaien. Als je over een knot beschikt is deze speld een goede keuze. Dit kun je al uit de naam halen, maar de speld leeft er echt naar. De speld zet de knot namelijk op een goede manier vast.

 

 

Patentspeld

Deze speld is ongeveer 6 cm lang en blijft vast zitten. Voor los of opgestoken haar zijn ze perfect. Het voordeel aan deze speld is dat ze er net saai uit hoeven te zien. Je hebt ze namelijk in zeer veel soorten waarbij, als je goed zoekt, er altijd wel één tussen zit die perfect bij jouw past.

 

Brede haarspeld

Bij lang haar zijn brede haarspelden de perfecte haarspeld. Ze kunnen dan zeer zeker als sieraad gezien worden. Deze spelden kun je in meerdere kleuren krijgen waaronder het trio goud, zilver of brons.

 

Grote haarspeld

Ja deze bestaan ook. Grote haarspelden. En met groot, wordt echt groot bedoelt. Als je blond haar hebt en je hebt een zwarte grote haarspeld in dan zal dit voor iedereen opvallen en je zult er wellicht wat commentaar over horen. Want bij deze speld geldt echt dat je ervan moet houden. Maar los van het feit dat ze behoorlijk prominent in beeld worden gebracht hebben ze wel een zeer nuttige functie. Eigenlijk waar de speld voor dient, het haar in een bepaalde vorm houden. Dit doen grote spelden uiteraard zeer goed.

 

Is de haarspeld een sieraad?

Dit soort vragen zijn natuurlijk persoonlijk. Feit is wel dat niet alle haarspelden als een sieraad beschouwd kunnen worden aangezien er vele zijn die er gewoon te basic uitzien en puur als functie goed werken. Maar wat wel een feit is, is dat er haarspelden zijn die een diamant, zirkonia steen of andere vormen op de speld hebben bevestigd. Het kan ook zijn dat ze duidelijk in beeld worden gebracht zoals de grote haarspeld en dit kan bezien worden als een sieraad.

 

Is de haarspeld online goedkoop te bestellen?

Online hoef je niet lang te zoeken naar een goedkope webshop voor haarspelden. Ze zijn er volop. Je kunt tegen een zeer goedkoop bedrag je favoriete haarspelden aanschaffen.

http://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haarspeld-kopen/