Jabbercast
Image default
Health

Haartransplantatie België

 

Als u overweegt om een haartransplantatie in België te doen zijn er meerdere dingen waar u rekening mee zult houden. Zo is het verstandig om eerst te raden gaan bij Global Hair. Wij kunnen u een consult geven over Belgische haarklinieken en wat u ervan kunt verwachten. Overigens kunt u niet alleen terecht in België, maar ook in Nederland zelf of in Turkije is het mogelijk om voor een haarimplantatie te kiezen.

Door bij Globalhair.nl een gesprek aan te gaan met een haarspecialist kunt u te weten komen wat u kunt verwachten als u uw haren laat transplanteren bij een kliniek. Hoe lang het herstel duurt als u eenmaal een FUE behandeling hebt gehad en wat u van het resultaat kunt verwachten. Alles dat u wenst te weten over haartransplantatie in België kunt u vragen aan een consulent van Global Hair.

Belgische klinieken

Er zijn vele verschillende Belgische haarklinieken waar u uw haartransplantatie kunt laten uitvoeren. De kwaliteit kan echter onderling sterk verschillen. Bij Globalhair.nl is het mogelijk om een advies te vragen over welke klinieken in België voordelig zijn om daar uw haar te laten transplanteren. Als professional weten we welke FUE haarchirurgen bekwaam zijn om een haarimplantatie te doen. Wilt u dus uw haaruitval tegen gaan door nieuwe haren te laten implanteren dan kunt u naar Global Hair voor meer informatie.

Verschillende methoden

Er zijn verschillende methoden wat betreft haartransplantatie. Globalhair.nl raadt de FUE method aan. Met deze techniek worden haarfollikels verwijderd uit de haarkrans. Deze grafts worden op een andere plek waar een haardos nodig is geïmplanteerd. Zo kan een haarspecialist uit een Turkse of Belgische kliniek uw haren op de benodigde plaatsen aanbrengen waardoor op die locatie het haarverlies wordt tegengegaan. Als u dus haaruitval tegen wilt gaan door middel van professionele FUE haartransplantatie neem dan een kijkje op de site van Global Hair waar u een gehele haarbehandeling in Turkije of België kan inplannen.