Jabbercast
Image default
Health

Helpt mijn kind heeft last van een schouderblessure!

Pijn in de schouder is heel erg vervelend, en al helemaal wanneer je zoon of dochter hier last van heeft. Een kind hoort lekker buiten te kunnen spelen samen met andere kinderen. Wanneer hij of zij last heeft van de schouder wordt dat een stuk lastiger. Ze kunnen dan niet in een boom klimmen en bungelen aan het klimrek wordt ook een stuk lastiger. Door het dragen van een schouderbrace kan de pijn aanzienlijk worden verminderd. Maar dat hangt af van een aantal factoren. Het is belangrijk dat je weet waar de pijnklachten vandaan komen, voordat je zomaar een schouderbrace gaat aanschaffen voor je kind.

Speciale mitella voor kinderen

Een mitella kent bijna iedereen wel. Dit is eigenlijk ook een soort van brace voor de schouder. Wanneer het kind de arm weinig beweegt, is dit ook van invloed op de schouder. Deze beweegt daardoor ook automatisch een stuk minder waardoor je hem niet overbelast. Zo kan de schouder tot rust komen en sneller herstellen. Speciaal voor kinderen vind je bij ProBrace een lijn met schouderbraces. Deze zijn een stuk kleiner dan de volwassenvariant en daardoor perfect om te gebruiken voor een kind. Let op, jongere kinderen hebben echt een speciale kinderbrace nodig om de pijn in de schouder te kunnen verlichten. Zij hebben geen baat bij een brace voor volwassenen.

Waar koop ik een schouderbrace voor mijn kind?

Online in de webshop van Probrace vind je een aanbod braces voor de schouder. Afhankelijk van de oorzaak van de pijn kun je een passende brace uitkiezen en aanschaffen. In iedere prijsklasse is er wel wat te vinden. Vind je het lastig om te bepalen welke brace de juiste is voor je zoon of dochter? Vraag dan advies aan een van de specialisten. Zij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste schouderbrace.

https://www.probrace.nl/braces/schouderbrace/