led strip verlichting info

LED verlichting is zo efficiënt dat in vergelijking met een traditionele gloeilamp of een normale neon gloeilamp, ze een grotere levensduur van bijna 10.000 uren hebben, dat wil zeggen 15 keer meer dan de conventionele types.

Normaal gezien wordt een enkele strook verlichting  aangesloten op 3 of 4 circuits. Deze strip lampen worden vooral gebruikt om te decoreren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. LED-TL-lampen worden vooral gebruikt op scholen en universiteiten voor het interieur en decoraties.  LED-TL-verlichting biedt een geweldig lichteffect tegen veel lagere prijzen.

LED Strip verlichting is een van de meest veelzijdige soorten verlichting die beschikbaar is en dat is niet alleen omdat ze flexible zijn. LED Strip verlichting kan ook worden gesneden op aangepaste lengtes, wat betekent dat het mogelijk is om aan de eisen van elke installatie te voldoen.

LED Strip verlichting kan op 5 of 10 cm afstanden (afhankelijk van het aantal LED’s per meter) over hun gehele lengte worden gesneden. De “snijpunten” zijn duidelijk aangegeven met een rechte lijn en een diagram van een schaar.

Er zijn veel meer voordelen bij het gebruik van LED verlichting:

• LED-lampen hebben de beste verlichting die men zich kan bedenken.

• LED-lampen zijn duurzaam want ze zijn gemaakt van plastic en zijn als het ware onbreekbaar.

• LED licht zet ongeveer 80 tot 90 procent van de geleverde stroom om in licht. LED-lampen worden daarom vaak aangeduid als koele bronnen.

• Het kosten plaatje is een van de belangrijkste redenen voor de toenemende populariteit van de LED verlichting. Omdat de productiekosten lager zijn kunnen ze worden verkocht tegen lagere prijzen.

Er zijn veel lampenbedrijven die het LED strip licht concept verkopen . Maar de meest geprefereerden zijn webshops, die voornamelijk LED-producten verkopen. De belangrijkste voordelen van dergelijke winkels zijn de reviews. De ervaringen van klanten worden omgezet in reviews, die tegelijkertijd het product een rating geven.Het voordeel van dit system is dat je van tevoren weet welke produkten je moet vermijden, en welke je met een gerust hart kunt aanschaffen.

Online shops demonstreren vaak doormiddel van foto’s of video’s hoe de lampen eruit zien wanneer ze opgehangen worden of aan de muur bevestigt zijn.

Zo kunt u een duidelijk beeld krijgen van hoe het er zal uitzien in uw eigen huis.

http://www.leds-depot.be/