Jabbercast
Image default
Health

Letselschade begeleiding van ADXpert

Graag vertel ik jullie over mijn ervaring met de letselschade begeleiding van ADXpert. Ik ben namelijk er tevreden over hun letselschade begeleiding en hoop je hiermee een eind op weg te helpen als jij ook letselschade begeleiding nodig hebt!

 

Waarom letselschade begeleiding?

Wanneer je letselschade oploopt is het belangrijk letselschade begeleiding te overwegen. Als je als gevolg van een ongeval of medische fout schade hebt geleden, kan dit veel kosten en problemen met zich meebrengen. Hierom is letselschade begeleiding nodig. Hier krijg je de hulp bij, bijvoorbeeld, een rechtvaardige vergoeding terwijl jij je kan richten op je herstel. Vaak wordt het hele juridische en financiële traject verzorgt. Ook wordt er gegeven naar de arbeidsmogelijkheden.

 

Letselschade begeleiding neemt zeker een bepaalde last van je schouders. Naast het focussen op je herstel hoef je bijna niets te doen! Met de juiste letselschade begeleiding kan je een alsnog iets positiefs uit een negatieve situatie halen.

 

Letselschade begeleiding van ADXpert

De letstelschade begeleiding van ADXpert past goed bij hun principes. Zij worden gewaardeerd voor hun deskundige, maar ook persoonlijke aanpak. De ADXpert aanpak bij letselschade begeleiding is altijd gericht op kostenreductie en werkt toe naar een oplossing.

 

De kenmerken van letselschade begeleiding van ADXpert

De letselschade begeleiding van ADXpert was voor mij een fijne ervaring omdat er veel aandacht werd besteed voor een betrouwbare relatie, dit kwam mede door het face-to-face contact tijdens het traject. Dit bouwde vertrouwen op en ik voelde me dan ook erg comfortabel. Je krijgt niet alleen een loopbaancoach en arbeidsdeskundige toegewezen, maar ook een psycholoog.  

 

In de letselschade begeleiding was er extra aandacht voor de intakefase door de arbeidsdeskundige en de psycholoog. Ook bleek dat de mensen van ADXpert veel kennis hebben van de arbeidsmarkt.

 

Bovendien werd er echt naar een oplossing gewerkt. Er werd echt gekeken naar wat ik nog wél kon doen om me zo weer op de been te krijgen.  Ook werd ik gesteund in praktische zaken. Bijvoorbeeld UWV-procedures. Elke maand kreeg ik een helder rapportage over de (voort)gang van zaken.

 

Naast lestelschade begeleiding doet ADXpert ook…

Naast letselschade begeleiding biedt ADXpert ook de volgende diensten aan: loopbaanbegeleiding, SFA-onderzoek, arbeidsdeskundig onderzoek, een ziektewetexpert, spoor2expert, verzuimbegeleiding en een talenten motivatie analyse.