Personal Trainer | Online Bodytec club

Personal training

Een personal training van 20 minuten waarmee u dezelfde resultaten bereikt als een normale training van 3 uur. Dat kan bij de bodytecclub. Met behulp van de miha-bodytec bent u fitter dan u ooit geweest bent. Naast het aanbieden van personal training kan het bedrijf ook personal training voor bedrijven geven. De bodytecclub biedt u daarnaast nog meer voordelen.

Personal training Het klinkt natuurlijk vrij bizar, een training van 20 minuten die dezelfde resultaten geeft als een normale training van 3 uur. Toch is dit mogelijk met de personal training van bodytecclub. De miha-bodytec maakt dit mogelijk. Dit is een apparaat dat gebruik maakt van elektrische spiersimulatie. Met de miha-bodytec worden 90% van de spiervezels geactiveerd, bij een normale training is dit 40-50%. De personal trainer kan u daarnaast een voedingsadvies en stofwisselingsprogramma geven. Zo heeft u nog snelle resultaat

Personal training voor bedrijven De bodytecclub biedt ook personal training voor bedrijven aan. U kunt tussen de middag een gezamenlijke training volgen, in groepen van maximaal vier. Zo is er wel nog een goede begeleiding. Een training duurt maar 20 minuten en hierdoor heeft u naast het werken en sporten nog tijd voor andere activiteiten. Zo wordt de personal training voor bedrijven wel erg aantrekkelijk.

Voordelen personal training Naast dat de personal training van bodyteclub erg tijdsefficiënt is, zijn er nog meer voordelen. De personal training zorgt namelijk voor het stimuleren van de bloedsomloop, bevordert het lichaam om af te vallen en helpt bij revalidatie en voorkomen van blessures. Daarnaast zal de personal training ook zorgen voor een betere huidstructuur en de vermindering van rugklachten.

De voordelen van personal training voor u of de personal training voor uw bedrijf zijn dus enorm. Met behulp van de miha- bodytec heeft u binnen korte tijd het gewenste resultaat. Wacht niet langer en maak een afspraak met een personal trainer van de bodytecclub.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/
by