Praktijkinrichting laten verzorgen door All Dent

Bent u net begonnen met een nieuwe tandartspraktijk, of is uw praktijk toe aan een nieuwe look? Dan is een tandartspraktijk inrichting door All Dent een goed idee. Wij kunnen het hele proces van de praktijkinrichting voor u regelen van het idee tot de realisatie van het product. We beginnen dan met de schets van de praktijkinrichting en gaan helemaal door tot het resultaat dan eindelijk daar is. All Dent verzorgt praktijkinrichting voor tandheelkundige praktijken van orthodontisten, mondhygiënisten, kaakchirurgen, tandprothetici en tandartsen natuurlijk. Als uw praktijkinrichting eenmaal zover is, staan we garant voor de kwaliteit van de producten en zorgen we ervoor dat ze in topconditie blijven. Als er toch een storing is komen onze monteurs zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.

Onze werkwijze voor praktijkinrichting realiseren

Creativiteit van u is natuurlijk welkom, dus als u al ideeën heeft over uw nieuwe praktijkinrichting, dan kunt u die ons meteen meedelen en gaan we met die ideeën aan de slag. Als u het concept van uw nieuwe praktijkinrichting liever aan onze experts overlaat kan dat ook, onze interieurarchitecten hebben ruime praktijkervaring en een hart voor tandheelkunde. We beginnen dan met een concept van de praktijkinrichting waarbij we advies geven over looplijnen, indeling van de kasten, de praktijk en de ruimtes. Zo zorgen we meteen voor een ideaal werkklimaat, als de praktijkinrichting eenmaal gerealiseerd is.

Wat All Dent voor u kan doen

Als u voor All Dent kiest om uw praktijkinrichting voor u te laten verzorgen, dan zult u de volgende zaken van ons krijgen in ons servicepakket: de schetstekeningen, de aanbieding voor het benodigde tandheelkundige apparatuur, de tekeningen die de loodgieter en aannemer nodig hebben voor bouwkundige zaken, het installatie en onderhoudscontract, de service en de röntgen metingen volgens het KEW-dossier. Klinkt goed, toch? All Dent haalt alle zorgen en lasten van uw schouders af omtrent het realiseren van een nieuwe praktijkinrichting, het enige wat u nog hoeft te doen is met onze tekeningen naar de loodgieter en aannemer gaan! Bent u al overtuigd? Vraag nu voor onze praktijkinrichting de offerte aan!

by