Jabbercast
Image default
Health

Waarom je naar Buitengewoon Mediation moet gaan

Een tijd geleden zat ik samen met mijn vrouw in een minder fijne situatie waarom we naar Buitengewoon Mediation zijn gegaan. We hebben hiervoor gekozen, omdat we een aantal spanningen voelden in ons huwelijk en we graag de echte irritatie voor wilden zijn door hier hulp bij te zoeken van een externe. Bij Buitengewoon Mediation heeft een mediator ons geholpen en zijn we samen het traject ingegaan om ervoor te zorgen dat we weer helemaal blij zijn samen en dat we onszelf, maar ook elkaar beter kennen en weten met wat voor dingen we afstand van elkaar moeten nemen en hoe we dichter naar elkaar toe kunnen trekken. In deze blog deel ik graag de ervaring met Buitengewoon Mediation!

Onze ervaring met Buitengewoon Mediation!

Wij zijn erg blij met de manier waarop Buitengewoon Mediation ons geholpen heeft bij het oplossen de problemen die zich voor deden in ons huwelijk. Ze hebben gewoon een professionele aanpak gebruikt en ons eigenlijk een spiegel voorgehouden en het probleem vanuit het perspectief van de ander, maar ook die van een derde te bekijken. Op deze manier hebben we alles heel nuchter kunnen nalopen en zijn we blij met de manier waarop we het hebben opgelost. Buitengewoon Mediation heeft dit soort trajecten al bij verschillende partijen doorlopen en ze zorgen er in ieder verschillende vorm weer voor dat het wordt opgelost. Hierom zou ik als ik jou was niet twijfelen en er naïef tegenover staan als er kleine geschillen zich voordoen, want Buitengewoon Mediation ziet vaak waar irritatie zit terwijl jij dit niet eens weet.

Ook benieuwd?

Denk je nu bij jezelf dat Buitengewoon Mediation jou misschien ook wel zou kunnen helpen bij het oplossen van een bepaald probleem? Twijfel dan niet langer en neem gewoon contact met hen op. Je hoeft dan niet direct een heel traject in te stappen, maar tijdens een intake kan het probleem verhelderd worden en wellicht wordt je doorverwezen naar een ander persoon of krijg je oefeningen mee om het probleem op te lossen. Buitengewoon Mediation verzint voor iedereen een passende stap!