Jabbercast
Image default
Health

Wat is een Ayahuasca ceremonie?

Ayahuasca betekent ‘‘ziel van de liaan’’ in Quechuan andere namen zijn yagé, hoasca, caapi. Door de inheemse stammen wordt Ayahuasca gezien als het belangrijkste medicijn. Diverse inheemse stammen gebruiken de plant tijdens religieuze- en genezing ceremonies. Een bijnaam van Ayahuasca is ‘’la purga’’ dit betekent in het Spaans zuivering/schoonmaak. De purga kan als een lichamelijke en geestelijke reiniging worden gezien. Ayahuasca wordt ook wel plantleraar genoemd en geeft aan iedereen een unieke ervaring. Ayahuasca biedt een kijkje in je ziel en laat zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het opent deuren en geeft nieuwe inzichten. Ayahuasca geeft in het moment datgene waar je klaar voor bent. Na de reis zal je je als herboren voelen. Meer informatie over een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis.

Hoe werkt de Ayahuasca ceremonie?

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, mentale klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven. Innerlijke-reis biedt professionele begeleiding bij Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Voordelen van de Ayahuasca ceremonie

De ayahuasca ceremonie heeft een aantal voordelen. Een van de doelen is om jouw problemen onder ogen te zien en ze op te lossen. Door deze reis zult u zich lichter voelen. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Je zal je herboren voelen na het nemen van deze reis. De Shipibo stam werkt al sinds mensenheugenis met Ayahuasca en de kennis die zij hierover bezitten werd gedurende al die tijd van generatie op generatie doorgegeven. Hun connectie met dit prachtige medicijn zit hierdoor in de genen, het is hun tweede natuur.