Jabbercast
Image default
Health

Wat is zijnsorientatie?

Zijnsorientie helpt mensen hun leven te verrijken en zich hier echt goed in te verdiepen. Zijnsorientatie is een visie die is ontstaan uit een samenstelling van spirituele tradities uit de westerse psychologie. Je kunt met zijnsorientatie leren je leven opnieuw in te richten, je kunt opnieuw inzicht in je leven krijgen en nieuwe vaardigheden integreren. Inmiddels is aangetoond dat zijnsorientatie een goed effect op mensen heeft, mensen kunnen er opnieuw gelukkig van worden.

Wanneer je begint aan zijnsorientie, ontdekt je jezelf vanuit een perspectief dat veel breder is dan eerst. Door meer in jezelf te rusten schep je als het ware meer ruimte in jezelf en zo kun je opnieuw inzicht krijgen in je leven. Je wordt je bewust van dingen die voorheen aannam over jezelf en de dingen om je heen.

Veel mensen die zich wijden aan zijnsorientatie voelen zich daadwerkelijk beter, vrijer, gelukkiger en zij zitten beter in hun vel. Ze hebben zijn het alles wat het leven nog te bieden heeft, ze weten wat zij met hun leven willen en daarmee weten zij ook meer zelfvertrouwen de scheppen. De effecten die het op jezelf heeft zijn afhankelijk van je eigen inzicht. Kun je inzien wie je bent geworden op basis van het verleden en kun je ontdekken wie je echt bent als je het aandurft om je geschiedenis voorbij te gaan. Je creëert een nieuwe houding tegenover relaties, gevoelens en gedachten.

Verder leer ook je ook te rusren in zijn, en je ontdekt hoe je jouw leven precies wilt inrichten, wie ben je en wat wil je worden? Je richt je leven in vanuit je eigen waarden waardoor het leven voor jezelf meer betekenis zal krijgen. Tevens leer je emoties erkennen die van invloed zijn op jouw leven zonder dat je hiervan wegloopt, als je dit kunt dan kun je in jezelf echt rust vinden, dan zich je daadwerkelijk wat er in je leven speelt, wat je wilt bereiken, en wat je moet veranderen om dit te kunnen doen.

Wil je meer weten over zijnsorientatie of een opleiding volgen tot Holistisch Therapeut of Reiki Master worden? Ga dan snel naar de website van ZoMa Opleidingen en bekijk de mogelijkheden.